Apples mest royale iPhone X

Anker er til badelivets glæder

Med det fantastiske maj vejr, vi har for tiden, må der være en del mennesker, som allerede er gået i vandet. I Øresund, Kattegat, Vesterhavet eller i den lokale svømmepøl.

For at varme sig selv op i de kolde bølger kunne de tage noget hot musik med sig. Måske ikke ligefrem på dykkertur, for dernede under vand kan man alligevel ikke høre melodierne, men så i det mindste i vandkanten.

Denne nye trådløse højttaler fra Anker kan såmænd også godt tåle at falde i vandet. Det drukner den ikke af. Den er nemlig IPX7 godkendt, hvilket vil sige, at den sagtens kan overleve på en meter vand i 30 minutter, uden at salt- eller klorvand trænger ind til dens ædlere dele.

Som mange andre små Bluetooth højttalere stråler Anker Soundcore Motion Q sin musik 360 grader rundt, og den kan spille forbløffende højt – sin klejne størrelse taget i betragtning. Og længe – for batteri levetiden skal være 10 timer på en opladning.

Lidt usædvanligt er også, at Anker nyheden kan styres via både Apples Siri og Googles Assistant, så man kan råbe til den, hvilke numre den skal spille, om den skal skrue ned, tage imod et telefon opkald fra mobilen osv.

Prisen på 50 USD eller ca. 325 kroner virker meget overkommelig….

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apples mest royale iPhone X