Med grill på cyklen

Luksus til discjockeys

Joh joh – vi ved godt, at franske Louis Vuitton fremstiller berømte tasker, der bliver kopieret vidt og bredt, fordi så mange kvinder gerne vil gå med accessories, der har det karakteristiske mønster.

Og ja – discjockeys kan være lige så store som popstjerner og tjene mindst lige så meget. De tiltrækker tusinder af mennesker, når de holder shows med mix på to eller flere musik afspillere.

Så er det vel egentlig lidt logisk, at DJs vil vise deres nyfundne rigdom lidt frem. Ikke kun ved at købe det bedste gear i form af grammofoner, digitale afspillere, forstærkere, mixere og højttalere. Men naturligvis også i den måde, lydudstyret transporteres rundt.

De fleste vil jo nok sige flight cases af aluminium, for de kan tåle at blive bumpet rundt på vej fra det ene job til det andet. Men nope. Når pengekassen er godt fyldt op – og lysten til at lege DJ med ægte high-end Hi-Fi lyd – så skal der bedre ting frem på scenen.

Noget af det mest fornemme må være denne kollaboration mellem to franske luksus brands. Louis Vuitton og Hi-Fi mærket Devialet om en DJ Trunk i den eksklusive klasse.

Louis Vuitton hentede sin klassiske Stokowski kuffert frem fra gemmerne. Den blev kreeret i 1930’erne, hvor den fungerede som rejsekasse for den berømte dirigent af samme navn. I dag er den moderne udgave stadig noget ved musikken. Bare den gemmer på den lydkulisse, som discjockeyen anno 2018 bærer rundt på.

Kassen omdannes med få greb til en DJ pult, som man kan placere i sin egen stue – dér vil Louis Vuitton jo altid pynte. Til det lokale studenter gilde eller naturligvis til den professionelle optræden i et diskotek eller på en stor scene ved en festival.

Devialet højttaleren ligner en lille jetmotor.

Den elektroniske del sørger Devialet for. Centrum er det franske firmas karakteristiske Gold Phantom højttalere. De er nærmest æg-formede og ikke særligt store, men kan spille helt forbløffende højt og rent. Til denne kuffert har Devialet udviklet en særlig serie af Phantoms med metalsider i ruthenium finish, der passer perfekt i farven til Louis Vuitton.

Devialet har desuden leveret Hi-Fi forstærker, mixer hovedtelefoner, pladespillere og en laptop til at gemme de digitalt lagrede melodier på.

Det eneste, køberen selv skal komme med, er masser af euros – for Louis Vuitton og Devialet er dyre varer – en bunke grammofon plader til at hente musikken fra og gerne et publikum, der vil danse til de eksklusive toner.

Selve DJ Trunk kassen fra Louis Vuitton er håndlavet i birketræ og forstærket Monogram Eclipse kanvas med aluminium profiler og ruthenium applikationer på ydersiden. Indersiden af kufferten er foret med mørkegråt mikrofiber, der beskytter den dyre elektronik optimalt….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med grill på cyklen