Facebook i gang med hovedrengøring

Se, det her er en hjemme pc

Hvis I mener, at en alt-i-én pc skal fungere som hjemmets centrale kommunikations-central, må I hellere kigge nærmere på HP’s nye Envy.

Hvis I er overbeviste om, at I ikke kan leve uden en 34 tommers skærm – kan I slet ikke undvære HP’s nye Envy all-in-one.

Og kan I slet ikke forestille jer et liv, uden at I kan hygge-snakke med jeres hjemme-pc – jeps, så køb straks den nye store HP.

Envy er nemlig den første alt-i-én computer på markedet, der har Amazons Alexa stemme-styring indbygget. Tal til din desktop – og den vil spille musik, tjekke vejrudsigten, bestille flybillet, tage et kig i baby værelset via videokamera, dreje ned for varmen osv osv. Naturligvis komplet med det Alexa typiske blå lys, der markerer, at den kunstige intelligens lytter til ens kommandoer.

Den nye HP er selvfølgelig mestendels beregnet til dem, der godt kan lide at se på store skærme. F.eks. til esport og computerspil. Det kan også være folk, som ser film på deres computer. Med HPs All-in-One er det noget anderledes overbevisende end at kigge på et bette smartphone display.

For at få den nye kæmpe-pc til at se alt for teknokratisk dominerende ud i stuen har HP ændret farven på bagpladen til noget, der ligner træ-finér. Men hvem ser på en pc bagfra?

Computerne fås med et udvalg af Intels nyeste Core processorer i ottende generation. Billederne håndteres af et GeForce GTX 1050 grafikkort, der har fuld kontrol over de 3.440 gange 1.440 punkter på den enorme skærm.

Lydsiden mangler selvfølgelig heller ikke noget. HP har hyret danske Bang & Olufsen til at udstyre den forrygende multimedia pc med passende Icepower forstærkere og fire separate højttalere. Og nåhrr ja – computeren har såmænd også et panel indbygget til trådløs opladning af en smartphone.

Men altså – HP nyheden er ikke til dem, som ønsker en diskret computer – f.eks. en lille laptop, man kan klappe sammen og gemme væk, når den ikke er i brug. Snarere tværtimod. Envy All-in-One vil dominere møblementet overalt, hvor den placeres. Så hjælper det kun lidt, at HP har udskiftet det sædvanligvis grå kabinet med noget, der ligner træ finish.

HP vil ikke afsløre prisen på den gigantiske 34 tommers udgave af den nu kunstigt intelligente alt-i-én computer. Den kommer først senere på året. Men de mindre udgaver kan man allerede bestille nu – hvis man ikke kan vente på giganten og godt kan nøjes med mindre.

En HP Envy med 27 tommers skærm, Intel Core i5 chip, 8 GB RAM, 1 TB harddisk og GTX 1050 grafikkort skal koste 1.400 USD eller ca. 9.000 kroner.

Vil man have en skærm i 4K kvalitet, en hurtigere Core i7 processor, 16 GB RAM og en ekstra 2 56 GB SSD disk, stiger prisen til 1.920 USD – ca. 12.500 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook i gang med hovedrengøring