Honor 10 er Huawei P20 i nye klæder

Indere hjælper mest med skolen

Sidder jeres børn alene på deres hummer og kæmper med skoleopgaverne? Eller kommer forældre og større søskende med assistance, når eleven er kørt fast?

Det er der åbenbart meget store forskelle på verden rundt. I Indien stiller forældrene nærmest op i døgndrift, mens man ikke ser meget til dem i lande som Japan, Finland, England og Frankrig.

Her bliver skolebørnene overladt til sig selv, når det gælder lektier. Sikkert fordi forældrene ikke har tid eller ikke selv kan finde ud af de opgaver, som deres børn bringer med hjem. Så hellere holde sig væk end at blamere sig og svare noget forkert.

Ifølge en ny analyse fra Ipsos, som World Economic Forum har offentliggjort, sidder indiske forældre 12 timer om ugen med deres børn for a hjælpe dem efter skole.

Lige efter følger forældre i Tyrkiet, Vietnam, Brasilien, Rusland og Singapore. De assisterer børnene i mindst syv-en-halv time hver uge med lektierne.

Danmark er desværre ikke med i Ipsos’ analyse, men det globale gennemsnit er 6,7 timer. Så det kan I jo prøve at sammenligne jer selv med….

(Infografik: statista.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Honor 10 er Huawei P20 i nye klæder