iPhone SE 2 først til september

Der går design i covers

Blomster, planter, frugter, glimmer og glitter. Farverige mobil covers har i den grad ramt den trendy bølge her i foråret. Aldrig før har det været så populært at pynte sin telefon.

Sådan føler man det i hvert fald hos teleselskabet 3, hvor salget af mobilcovers er tæt på fordoblet i det seneste halve år.

3 forklarer udviklingen med, at folk ikke længere vil nøjes med at have deres ”nøgne” smartphone liggende fremme. Heller ikke, selvom den er nøje udvalgt i en bestemt farve som f.eks. hvid, guld, pink gold eller barsk mørkegrå.

Danskerne synes, at mobilen skal være en integreret del af deres mode og deres måde at udtrykke en personlig stil på. Telefonen kan nemlig med få greb forvandles til et lille moderne kunstværk.

Den stigende efterspørgsel betyder, at 3 i højere grad end tidligere indgår eksklusive samarbejder med designere og cover-producenter. Den seneste nye aftale er med iDeal of Sweden, der bl.a. har designet to ganske særlige ”3” covers.

De hedder Golden Glitz og Luxury Leaves og passer til iPhone. De kan købes i 3Butikkerne fra i dag og koster 250 kroner. Folk betaler gerne penge for at udsmykke deres mobil. Ligesom når de skal klæde sig selv.

De eksklusive covers fra iDeal of Sweden er håndlavede i udvalgte materialer. 3 har over 20 forskellige af de nordisk designede covers på hylderne….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhone SE 2 først til september