Hvilke nyhedskilder tror I mest på?

Samsung laver S Lite Luxury mobil kun til Kina

Hør hov. For nogle måneder siden fik vi Samsungs glimrende nye Galaxy S9 telefoner, og de sælger da vist helt ok – well, selvom Samsungs smartphone salg faldt med 15 pct. i Europa i årets første kvartal.

Men alligevel. Hvorfor tage to skridt frem med Galaxy S9 og S9+ for så at træde ét skridt tilbage med en helt ny Galaxy S8 Lite telefon.

Det ser nemlig ud til at blive navnet på Samsungs næste nye mobil. En S9 eller rettere S8 look-a-like, men med svagere elektronisk indmad.

Galaxy S Lite Luxury skal nemlig være en mellemklasse-model, som skal konkurrere med frække kinesiske lavpris rivaler. Men som i sidste ende kan kannibalisere Samsungs eget marked for sine Galaxy A og Galaxy J telefoner.

Oprindelig lød rygterne på, at den nye Samsung skulle hedde enten S10 eller S9 Lite. Siden skulle den hedde S8 Lite. Nu i dag, hvor telefonen er blevet lanceret på det kinesiske marked, hedder den så S Lite Luxury. De ledsagende billeder viser, at nyheden i høj grad skal sælges på livsstil og moderigtigt design.

Som sine større søskende har Galaxy S Lite Luxury en front og en bagside i glas. Samsungs øvrige mellemklasse modeller må nøjes med et cover i metal eller plastik. Designet er det samme elegante med afrundede kanter. Skærmen er på 5,8 tommer i Full HD+ kvalitet og 2.200 gange 1.080 punkter. Formatet følger moden med et aflangt 18:9 billede.

Processoren viser også pris- og klasse-forskellen. Den er en mellemklasse Snapdragon 660 med 4 GB RAM og 64 GB lager. Styresystemet er Android 8.0 Oreo.

 

På S Lite Luxury mobilens ryg sidder et enkelt kamera på 16 megapixel og en fingeraftryks skanner. Selfie skyderen på fronten har en 8 megapixel sensor.

De første billeder af Samsung Galaxy S Lite Luxury, der er lækket ud fra Kina, viser telefonen i sort og i en stærk rød farve. Især sidstnævnte kunne sagtens blive et hit.

I hvert fald er rødt et sikkert valg i Kina, hvor Samsung ventes at lancere Galaxy S8 Lite som første marked. I Kina er rødt brylluppets farve – ikke hvidt som hos os – og kineserne afleverer så røde kuverter som gaver med kontante penge i.

Den nye Galaxy S Lite Luxury kommer næppe til Europa og Danmark. Den forbliver nok et rent kinesisk fænomen, Men for interesserede kan jeg fortælle, at nyheden koster, hvad der svarer til 4.000 kroner, i Kinas butikker – og det er ikke specielt billigt….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilke nyhedskilder tror I mest på?