Schweizisk præcision på banen

Danmarks mest solgte mobiler i april

Danskerne har det åbenbart som resten af verden. De ææælsker Apples iPhone X, selvom det er den dyreste mobiltelefon, man kan købe på det danske marked.

På verdensplan har Apple i år solgt flere iPhone X end nogen anden smartphone model – også flere end iPhone 8 og 8 Plus, der blev lanceret sammen med X’eren.

Om det også er tilfældet i Danmark, skal jeg ikke kunne sige. Men meget kunne tyde på det. I hvert fald figurerer iPhone X i toppen af salgslisterne hos danske teleselskaber måned efter måned.  Således også i april, hvor iPhone X er nummer ét hos Telia og nummer to hos 3.

Hos både Telia og teleselskabet 3 lå iPhone X med i toppen over de mest solgte smartphones i april måned. Hos Telia på førstepladsen og hos 3 som den næstmest populære telefon.

iPhone X var fortsat en af de mest solgte smartphones i april hos teleselskabet 3 i Danmark.

Salgs-oversigterne hos begge teleselskaber får en til at nynne ”It’s the same old song”. For Apple dominerer hitlisterne i april – igen, igen må man sige.  Hos 3 sidder Apple på halvdelen af Top-10 – heriblandt de tre øverste pladser. Hos Telia de to bedste,

Samsung og Huawei har hver to mobiler med på toplisten hos 3. Den ene er Huaweis helt nye P20 model – indledningsfoto – der bl.a. er kendetegnet ved at have verdens bedste mobil kamera indbygget.

Hos 3 finder vi også stadig OnePlus 5T på oversigten over de mest solgte smartphones. Den er ellers ved at være udsolgt over hele verden og afløses den 16. maj af OnePlus 6.

Telias april-liste bærer præg af et tæt samarbejde med Huawei, der har lige så mange telefoner med i Top-10 som ellers altdominerende Apple – nemlig fire. Det har skubbet Samsung ned som kun tredjestørste mobilmærke hos Telia. Normalt er Samsung nummer ét i verden og nummer to på det danske marked….

Huaweis nye P20 mobiler har gjort et stærkt indtog på Telias salgsliste for april.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Schweizisk præcision på banen