Lanmodo giver læ til dig og bilen

Jakan er trådløse øretelefoner fra Urbanears

Svenske Urbanears er i forårshumør og lancerer i øjeblikket det ene nye produkt efter det andet. For en uge siden var det de små Lotsen trådløse højttalere, og nu kommer de minimalistisk designede Jakan øretelefoner.

Jakan er trådløse via Bluetooth, men ikke helt uden ledning. Mellem de to ørepropper sidder et tyndt kabel, der holder sammen på dem og samtidig er udstyrer med den smarte betjeningsenhed.

Urbanears nyheden har f.eks. en enkelt knap, der kan bruges til både at justere lydstyrke, hoppe til næste nummer og svare på telefonopkald. Knappen kan også aktivere personlige assistenter på smartphones som f.eks. Apples Siri.

Når man ikke ligefrem har ørepropperne siddende i øret, kan man udnytte Jakans indbyggede magnet. Den gør det nemt at holde de to propper samlet, så de ikke dingler frit rundt, men kan bæres rundt om halsen.. Den anvendte ledning skal samtidig være krølfri, og ørepropperne kan indstilles til optimal bærekomfort.

Urbanears hævder, at Jakan er så lette, at den ”næsten ikke er er”. Designet er cool og moderne. Det samme er de fire farver, man kan købe de trådløse øretelefoner i –. Field Green, Charcoal Black, Ash Grey og Mulberry Red.

Navnet Jakan har Urbanears i øvrigt hentet lokalt i Stockholm. Jakan er kælenavnet for forstaden Jakobsberg der er mest kendt for sin gamle vindmølle, en jernalder boplads og en natklub, der hedder Riddar Jakob.Urbanears Jakan kan spille i 12 timer på en opladning. Deres lydbillede skal være en balance mellem god bas i musikken og en tydelig gengivelse af stemmer ved telefon opkald. Den svenske nyhed koster 649 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lanmodo giver læ til dig og bilen