Når apps bliver en fare for din mobil

Luftig gadget til dit skrivebord

Hvis du hører til dem, der bare ikke kan holde dine fingre eller hænder i ro, når I skal lytte til andre ved et møde eller sidder ved skrivebordet og venter på et telefonkald, vil I for længst have opdaget ”fidget spinnernes” kvaliteter.

Sidste år var spinnernes en af de helt store gadgets hos både børn og voksne. Salget er dalet meget i de senere måneder, men måske det ikke kan vende igen, når den flyvende udgave af hånd-legetøjet dukker op i butikkerne.

Det hedder Fidget Spinner Hover Platform og kan få alle spinnere til at svæve i luften. Eller principielt alle de små gadges, man har liggende på skrivebordet.

Hover Platformen bruger magnetisme til at holde ting i luften. Faktisk to elektriske magneter med samme polarisering, der så frastøder hinanden i stedet for at tiltrække.

Effekten er sjov at se på, og jeg er sikker på, at mangen kontordyr med en gadget-elsker i maven vil elske at have den magnetiske tallerken stående på sit kontor.

Platformen har samtidig den fordel, at den kan oplade f.eks. ens fidget spinner eller lille drone trådløst, så den kan fungere nærmest uendeligt.

Ifølge fabrikanten er Fidget Spinner Hover egnet til alle over 14 år – og teenagere skal faktisk have en fordel af at have sådan en dims i hånden. Den skal nemlig hjælpe med at koncentrere sig, nedsætte stress og nervøsitet, øge fokus og gøre læring lettere.

Til sidst skulle man måske lige nævne, at den nye Hover også vil kunne bruges som en sjov gimmick til udstillinger. Placér den i butiksvinduet, på disken eller i receptionen – og den vil hurtigt tiltrække sig opmærksomhed.

Fidget Spinner Hover kan i øjeblikket forudbestilles via iværksætter portalen Indiegogo til priser fra 49 USD. Det er ca. 300 kroner….

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når apps bliver en fare for din mobil