Mobilens skærm for lille til video

Smart ekstra batteri til Apple

Når man har én Apple gadget, har man som regel også flere. Glade æble-brugere har typisk en iPhone, iPad, Apple Watch og MacBook, der alle sammen skal lades op mindst en gang i døgnet.

Grenoplus har nu et både elegant og praktisk ekstra-batteri klar, som kan give strøm på farten til flere Apple enheder på samme tid. Den nye iMate kommer desuden med en integreret kortlæser til SD-cards og to USB-C porte til hurtig opladning.

Hvis man vil udnytte iMate optimalt, kan man lade seks bærbare Apple-ting på én gang. Det vil sige, at to iMates kan servicere et helt fodboldhold, hvis alle spillere bruger iPhones, iPads, Watches eller MacBooks.

Batteri-enheden er godkendt af Apple og tilbyder såmænd også et HDMI stik i 4K Ultra kvalitet, hvis man vil se indholdet af sine små Apple enheder vist på en stor skærm.

Grenoplus har på få dage sikret sig den nødvendige kapital til storproduktion via iværksætter portalen Kickstarter. Man kan dog stadig forudbestille et eksemplar til sig selv for halv pris. Det er 99 USD eller ca. 600 kroner….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mobilens skærm for lille til video