McIntosh til næsten lavpris

Mobilens skærm for lille til video

En af de store fordele ved tv- og video-streaming er, at man kan se sine udsendelser, shows og film alle steder og på alle mulige størrelser gadgets – bare man har en ordentlig internet forbindelse.

Det er derfor ikke usædvanligt at se folk i s-toget eller bussen – eller i frikvarteret – sidde og se video på deres smartphone.

Jeg kender flere, der godt kan lide at slutte en lang biograffilm af med at se den sidste halve time på en tablet i sengen, mens ganske mange mennesker fordriver ventetiden i en lufthavn med at kigge tv-nyheder eller dokumentar-udsendelser på deres laptop eller store smartphone.

Grafik: https://www.statista.com/

Flertallet ser imidlertid Netflix på den store skærm. På fjernsynet i dagligstuen eller en del sikkert også på tv-skærmen på soveværelsets ene væg.

En ny analyse fra Netflix afslører, at de fleste tegner abonnement og kobler sig på streaming tjenesten via deres laptop eller smartphone. Men når film og tv-serier skal vise, skifter de hurtigt over til tv-skærmen.

Ifølge Netflix foregår 70 pct. af visningerne på tv-skærmen. Folk synes nemlig ikke, de får det samme ud af billeder og lyd, når videoen kører på de mindre displays på laptops, tablets og smartphones….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

McIntosh til næsten lavpris