Kold tyrker fra Facebook og co

Er du beruset eller hva?

Det lyder lidt som Biblens gamle historie om Jesus, der forvandler vand til vin. Bare i en mere moderne udgave, hvor moderne bio-teknologi og ikke religion og tro er det bærende element i forvandlingen.

Den nye Magic Flask skal nemlig kunne give billig sprut og vin en smag, man ellers forventer at langt dyrere mærker til adskillige hundrede kroner flasken. Tryllekunsten tager 30 minutter. Det eneste, man skal gøre, er at hælde det billige sprøjt i en Magic Flask – og vente en halv time.

Amerikanske UpSenergy, hvis forskere har udviklet den magiske smags-forbedrer, hævder, at Magic Flask fungerer med de fleste typer alkohol. Whisky, rom, vodka, gin, snaps, tequila, cognac – you name it.

Den lille udgave af Magic Flask har størrelse og format som en lommelærke.

Rødvin og hvidvin kan den magiske flaske også bruges til, men effekten skal ikke være så imponerende som med billig sprut.  Det samme gælder med god og dyr spiritus, men hvem ville også hælde den på en fremmed flaske i stedet for direkte i ens drikkeglas.

Omvendt skal Magic Flask også kunne give soft drinks som juice, saft og kaffe få et gevaldigt boost i smag ved at opholde sig en halv time i trylleflasken.

Ifølge UpSynergy anvender man ”bioresonanser” til at tøjle vilde elektro-magnetiske stråler, der kan påvirke smagen af den væske, de sendes ind igennem. De fleste vil opfatte ændringerne som smags-forbedrende. Alkohollens karakteristika bliver forstærket og fremhævet, men på en behagelig måde.

Når sprutten har været igennem den 30 minutters  bio-kemiske forvandling, vil den nye, bedre og dyrere smag holde sig meget længe. Hælder man alkohollen over på en anden flaske – f.eks. en tom fra et dyrt mærke – vil den nye smag følge med.

Den store version til en halv time kommer nydeligt indpakket i kunstlæder,

Om Magic Flask fungerer i praksis, skal jeg ikke kunne sige. Det må afprøves i praksis, når flasken kommer på markedet i løbet af to-tre måneder. Men jeg kunne da sagtens forestille mig, at trylle-beholderen kunne blive et stort hit hos de mennesker, der ikke vil ofre deres dyre gin eller whisky til det party, de er blevet inviteret til – og skal tage en flaske med til.

Naturligvis også hos dem, der drømmer om at nyde et glas dyr single malt whisky eller en dyr gin eller cognac, men bare ikke synes, de har råd.

Og måske værst. Magic Flask kunne lokke visse barer og værtshuse til at sælge billig alkohol som dyre varer. Det har man jo set før.

UpSynergy vil sælge Magic Flask i to størrelser. Den ene har lommeformat og rummer 25 cl. Den større på en halv liter kommer indpakket i læder og ligner en kikkert, man har hængende over skulderen. Priserne er endnu ikke offentliggjort…

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kold tyrker fra Facebook og co