Er få nye mobiler bedre end mange?

iSun Oasis er en fin idé til haven

Når nu alle supermarkeder er gået i forårs-mode og tilbyder blomsterløg og grøntsagsfrø i massevis, kan det jo være svært at undgå at blive påvirket – også selvom vi får årets hidtil koldeste uge med frostgrader i de kommende dage.

iSun Oasis kunne være måske være en idé til et forårsprojekt i haven, ved sommerhuset, i kolonihaven eller i ejendommens fælles gård.

iSun er et smart halvtag med solceller, der kan levere både læ for regnen og strøm fra moder sol. Til lamper under halvtaget, til brugernes smartphones og trådløse højttalere eller for den sags skyld også til elektriciteten i det hus, hvor halvtaget er opstillet.

Det sparer på strømudgifterne til elselskabet, og man kan gå rundt med en smule bedre samvittighed, når man har forbedret sit kulstof fodspor.

Renewz har designet iSun Oasis Canopy, så selve det buede tag består af gennemsigtige solpaneler. Resten er bygget med solide aluminium profiler, hvor man kan anbringe stikkontakter, USB-udtag, LED-lamper osv på hver af de seks stolper. Ved foden af dem anbringes et batteri til samle strømmen fra solcellerne op.

Nogle vil sikkert mene, at Oasis ligner toppen af et drivhus. Det kan man sikkert også bruge nyheden til. Andre vil hellere bruge nyheden som overdækket p-plads til bilen eller som veranda. I hvert fald kan adskille mennesker sidde i ly under halvtaget, hvis solen skulle gemme sig til fordel for regn eller sne.

I disse online tider har iSun Oasis naturligvis indbygget Bluetooth og Wi-Fi, så man kan fjernstyre dens funktioner fra en smartphone app. F.eks, hvor den generererede strøm skal ledes hen, hvilke af de indbyggede stikkontakter der skal være aktive, om lamperne skal tænde automatisk ved mørkets frembrud osv.

Renews iSun Oasis Solar Panel Canopy kommer på markedet inden 1. marts. Prisen er ikke offentliggjort, men melder man sig som interesseret på forhånd, skal der vinke en 25 pct. rabat….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er få nye mobiler bedre end mange?