Samsung genopliver god app

AirPower ankommer i marts

Da Apple præsenterede iPhone 8 og X sidste efterår, var det første gang, at Apples telefoner kunne lades op trådløst. Det vakte naturligvis glæde hos de iPhone brugere, som er irriterede over ladeledninger, der flyder rundt allevegne, men krævede samtidig stor tålmodighed.

Apple glemte nemlig at fortælle, hvornår man kunne købe den viste AirPower måtte, hvor man kunne puste nyt liv i tre Apple enheder på samme tid – f.eks. en iPhone, en Apple Watch og et sæt AirPod øretelefoner.

Andre fabrikanter af iPhone tilbehør har naturligvis udnyttet mangel-situationen, så man sagtens kan finde måtter og forskellige hubs, hvor man kan lade sine Apple gadges op trådløst. Nu kunne se ud til, at Apples egen AirPower kommer i løbet af marts.

AirPower vil selvfølgelig primært blive solgt via Apples egne Stores, autoriserede Apple forhandlere og Apples hjemmeside. Prisen er endnu ikke offentliggjort officielt, men den bliver næppe lav. 200 USD siger rygterne, og det vil hurtigt bliver 1.300 kroner i Danmark….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsung genopliver god app