Trump er ikke i Top-10 af præsidenter

Bedre lyd på din Apple mobil

Jeg kender flere, der havde andre argumenter end de høje Apple priser, da de valgte iPhone X eller iPhone 8 fra. Nemlig, at de ikke kunne bruge deres nuværende hovedtelefoner, som de var meget tilfredse med.

OK, Apple har en konverter mellem Lightning og 3,5 mm jackstik til hovedtelefonen. Men den er for det første grim. For det andet mener disse Hi-Fi entusiaster, at et ekstra mellemled som konverteren kun kan gøre lydkvaliteten dårligere.

Det er formentlig den målgruppe, som Encased vil appellere til med sit nye Audiomod cover til iPhone. Plus dem, der hele tiden oplever, at deres Apple telefon løber tør for strøm. Med andre ord slår man to fluer med ét smæk med det lidt buttede cover.

Audiomod anbringes som en slags pukkel bag på sin iPhone X, iPhone 8 og 8 Plus eller iPhone 7 og 7 Plus. Forbindelsen sker via iPhonens Lightning stik i bunden af telefonen. Så det slipper man ikke udenom.

Lad os tage energien først:

Audiomod mere end fordobler batteri kapaciteten på ens iPhone. Mellem 3.200 og 4.600 mAh leverer coveret, og det føler automatisk, når mobiltelefonen er ved at løbe tør på sit eget batteri – og slukker, når det er fyldt igen. Ret smart, ikk?

Audiomod tillader samtidig, at man kan lade op og lytte til musik på samme tid. Noget, der normalt kræver et ekstra konverter kabel på iPhone. Og når vi så nu har nået det lydmæssige og musikalske.

Coveret indeholder et godt gammeldags hovedtelefon stik plus ekstra elektronik, der forbedrer den lyd, som kommer fra iPhone. Det drejer sig om en digital/analog konverter (DAC), en Digital Signal Processor (DSP) og en lille hovedtelefon forstærker. Alt sammen i ægte Hi-Fi kvalitet.

Lyder alt sammen lidt dyrt, men er det ikke. Encased søger finansiering via iværksætter portalen Indiegogo, hvor man kan forudbestille et eksemplar af Audiomod for bare 59 USD eller ca. 360 kroner. Den senere gadepris bliver 99 USD….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trump er ikke i Top-10 af præsidenter