TouchPad til de travle ved pc’en

Send dine billeder via Wi-Fi

De fleste af os tager mange billeder med vores smartphones – snapshots, selfies eller mere krævende fotos, som de stadig mere avancerede kameraer giver mulighed for.

At tage billederne er som regel en fornøjelse. At lagre, redigere og forskønne dem er tit mere besværligt. Især, hvis man gerne vil ordne fotos på en Windows pc eller laptop.

Selvfølgelig kan man bruge et USB-kabel mellem iPhone eller Android telefon og pc’en. Mere snedigt ville det være, hvis overførslen af fotos kunne foregå trådløst og hurtigt.

Microsofts Garage softwarehus har netop lanceret den gratis Photos Companion app, der gør det legende let at flytte billeder og videoer via Wi-Fi fra smartphone til en pc med Windows 10.

Photos Companion kan bruges både af enkeltpersoner, der gerne vil have bedre styr på deres mange smartphone billeder – og af grupper f.eks. i en klasse, som skal samle fotos og videoer til et fælles projekt. Resten foregår automatisk på få sekunder via ens trådløse netværk.

Princippet i Photos Companion kan minde om Apples AirDrop. Sidstnævnte kan dog kun bruges med Apple enheder, hvor Microsofts nye app er noget mere fleksibel.

Photos Companion kan downloades gratis til iPhone her og til Android her….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TouchPad til de travle ved pc’en