Første trailer til ”Solo” filmen

Google kommer med Plus Plus

Det ville være synd at sige, at Googles eget sociale medie med det meget korte navn ”+” er en stor succes. Hvor mange blandt mine læsere bruger det overhovedet?

Ifølge de seneste statistikker, jeg har set, har Google+ lidt over 110 millioner aktive brugere verden over. Det lyder af mange, men er ikke nok til at komme i Top-10.

Hvad der begyndte som lyn og torden i 2011 med 10 mio. brugere efter 14 dage og 20 mio. efter tre uger, er siden sygnet hen. Når folk og medier taler sociale medier i Danmark, er det Facebook, Twitter, Snapchat, Instagram, YouTube eller Messenger.

Google+ har mange konkurrenter at slås med blandt sociale medier.

Google+ bruges i dag mest af Googles egne folk og af mennesker, der arbejder med Google værktøjer til SEO – søgemaskine optimering – Google reklamer osv.

Men det skal der åbenbart ændres på nu. En ny forbedret Google+ skulle være på vej i den nærmeste fremtid. I første omgang som en ny Android app, men senere sikkert også i en web-version til pc’er.

I det ydre skal den nye Google+ ligne den nuværende meget. Der er ikke gjort det store ved det visuelle design. Til gengæld skal det sociale medie være betydeligt hurtigere, fordi det kan udnytte de seneste nyheder i Android 8.0 styresystemet.

Formentlig benytter Google lejligheden til at rette upraktiske funktioner, lægge nye ind og bl.a. gøre video mulighederne langt stærkere. Google kan jo bare tjekke, hvad konkurrenterne fra Facebook gør – eller banke på hos YouTube, som Google (tilfældigvis) også ejer….

Afsløringen om den nye Google+ kom i et blog-indlæg fra Leo Deegan, der er teknisk chef for Googles sociale medie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første trailer til ”Solo” filmen