Få udenlandsk lige i øret

Første trailer til ”Solo” filmen

Der er ikke engang gået to måneder siden, at den seneste Star Wars film havde premiere i de danske biografer – ”The Last Jedi” – og nu skal vi allerede forberede os på den næste.

Den hedder ”Solo: A Star Wars” Story” og kommer på det store lærred i slutningen af maj. Lidt vel tidligt vil mange nok mene, men sådan er Disney.

”Koen” skal malkes og udnyttes til det yderste kommercielt, og i dag ejer Anders Ands og Mickey Mouse’ fædre også Lucasfilm og stjernekrigs-universet.

Disney benyttede i weekenden USA’s største sportsbegivenhed – Super Bowl – til at vise de første billeder fra den næste Star Wars film. Her sidder flere mennesker klistret foran tv-skærmen end på noget andet tidspunkt af året. Så stedet er oplagt og dyrt at bruge til at reklamere for ting.

Den første trailer viser en stjernekrigs-stemning, som vi kender den. Ikke overraskende. Og plottet – well, historien fortæller om, hvordan Han Solo levede, inden han blev en af Star Wars seriens mest kendte karakterer.

Den mest kendte skuespiller på rollelisten er nok Woody Harrelson (”Hunger Games,” Abernes planet: Opgøret” eller ”Sam’s Bar”, men også Emilia Clarke turde være kendt fra bl.a. adskillige års ”Game of Thrones” eller ”Terminator Genesis”….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få udenlandsk lige i øret