Mobilsalget falder, men Apple tager førstepladsen

Multimedia til laptoppen

Med den enorme udbredelse, som laptops har i dag på kontorer, skoler og i private hjem, kan man undre sig lidt over, hvorfor ingen har designet specielle arbejdsborde for de bærbare computere.

Forklaringen er formentlig, at laptops jo er bærbare og derfor skal kunne bruges overalt – på alle borde og stole. Med desktops er det noget andet. De skal ofte gemmes af vejen under et skrivebord, så de ikke tager for meget af bordpladen.

De franske designere fra La Boite Concept i Paris fik egentlig en bunden opgave at tegne og bygge et skrivebord til en musiker. Resultatet – Laptop Dock Studio – blev imidlertid så vellykket, at notebook bordet nu er sat i en mindre produktion.

Linierne er klassiske som på en gammel skrivepult, men indholdet er helt moderne med multimedia, netværk og en speciel bordplade af læder, som laptoppen ikke skrider så let på, når man skriver vildt og inderligt på tastaturet.

Under bordpladen er gemt en digital stereoforstærker, en subwoofer, to mellemtone enheder, to diskanter og to fremadrettede fuldtone højttalere. Alt rigeligt til at spille musik for både professionelle kunstnere og teknikere – eller bare en musikalsk laptop bruger, der vil sidde godt og bekvemt.

På den bagerste del af bordpladen er anbragt et lille krydsfelt med en håndfuld forskellige stik og konnektorer – til alt fra musik instrumenter og mikrofon til stereoanlæg eller musik afspiller. Desuden er der flere skjulte skuffer, hvor man f.eks. kan gemme småting eller en smartphone, der afleverer sin streamede musik trådløst via Bluetooth.

Laptop bordet fås i flere forskellige træsorter, ligesom det kan skræddersys til køberens ønsker. Prisen begynder ved 600 euro eller ca. 4.500 kroner….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mobilsalget falder, men Apple tager førstepladsen