Enorme penge i at sparke til en bold

God til både samtaler og musik

Plantronics hører til de store, når det gælder hovedtelefoner, øretelefoner og headsets til dem, der taler meget i telefon som del af deres arbejde.

Det nye Voyager 6200 UC headset er til sidste nævnte kategori – og måske især til dem, der arbejder i omgivelser med meget støj, mange der taler i munden på hinanden osv. Den nye Plantronics har således både aktiv og passiv støjreduktion – plus en række praktiske funktioner, som man først vil sætte stor pris på, når man har headsettet op og har travlt.

Ifølge Plantronics fortæller kunderne, at støj og forstyrrelser er den største gene for kontorfolk. Derfor har de brug for et professionelt og let headset, der på samme tid giver en meget høj lydkvalitet, når man taler i telefon – og holder larmen fra f.eks. nabobordet væk.

Voyager 6200 UC har indbygget hele fire rundstrålende mikrofoner, der opfanger brugerens tale fra alle retninger. Lydkvaliteten er HD, som leverer klar tale ved opkald fra computeren – f.eks. via Skype – ligesom Plantronics med ”wide band audio” også kan bruges til at lytte til musik i Hi-Fi klassen. Det kan ikke så mange andre headsæt, fordi de er lavet til telefon.

Det pænt designedeVoyager er udstyret med Bluetooth 4.1, så to headsæt kan parres trådløst. Op til otte individuelle parringer huskes. Batteriet holder i 16 timer ved musik afspilning og til ni timers samtale, inden det skal oplades.

Smart Mute funktionen er faktisk rigtig smart: Den tændes som normalt, når man f.eks. dæmper (muter) samtalen i ens ende af ledningen for at tale med en kollega. Skulle man så genoptage sit opkald og begynder at tale, får man en lille alarm i øret. Den fortæller, at modparten altså ikke kan høre, hvad man siger.

Voyager 6200 UC kan også skifte automatisk fra mono, når man tager den ene øreprop ud. Så misser man hverken noget af samtalen eller den musik, man lytter til. Endelig vil det bånd, man har liggende om nakken, sende en diskret vibration, når brugeren modtager et opkald.

Voyager 6200 UC fås i farverne sort og sand. Prisen er 2.195 kroner og kan købes hos udvalgte danske forhandlere fra marts….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Enorme penge i at sparke til en bold