Store it-forskelle på mænd og kvinder

Nomad er til familien med flere mobiler

Mange mennesker har i dag flere gadges, der alle skal lades op med meget jævne mellemrum. I en familie eller på et lille kontor kan det hurtigt blive en håndfuld enheder, når man tæller både mobiltelefoner, smartphones, trådløse hovedtelefoner, Power Bank batterier, tablets og laptops med.

Nomad har en god løsning med sine oplader-hub, der ikke kun kan give ny energi til fem gadges på én gang. En af dem kan også blive ladet op trådløst, når man lægger den oven på hubben. De øvrige får strøm for USB eller Lightning kabler.

Nomads nye Wireless Charging Hub følger Qi standarden til trådløs opladning. Det vil sige, at ganske mange Android telefoner kan bruge den – også Apples nye iPhone X og iPhone 8.

Meget praktisk kan man gemme ladekablerne i selve hubben, så de ikke hænger rundt på bordet eller reolen og ligner en omgang spaghetti uden kødsovs.

Via små LED-lamper kan ejeren se, hvilke USB porte der er i brug – og i forbindelse med nogle mobil-modeller om de oplader eller er fyldt op. Det maksimale output er 30 watt, og de vil automatisk blive fordelt på det antal porte, man lader op via.

Hubben er fremstillet af solidt armeret plastik med isolerende fødder og et indvendigt stel af rustfrit stål. Oversiden er beklædt med blødt gummi, så der ikke kommer skrammer på den smartphone, man oplader trådløst.

Nomads nye Wireless Charging Hub koster 80 USD eller ca. 500 kroner…..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store it-forskelle på mænd og kvinder