Børn vurderer præsidenten

Tag ladekabel på armen

Hører I også til dem, der altid glemmer at have et ladekabel med, når I bruger mobiltelefonen i mange timer?

Man kan selvfølgelig altid gemme et ekstra kabel i sin taske eller i sin rygsæk, men husker man så altid at lægge det ned igen efter brug?

Alternativt kan man spørge menneskene omkring én, om de tilfældigvis har et ladekabel, man kan låne. Og hvis de har – passer det så lige til, om man har en iPhone eller en Android mobil?

Well – Infinity Links har et tredje og langt mere moderigtigt forslag. Brug ladekablet som armbånd eller omvendt.

Ud fra billederne at se er Infinitys Luxury Charging Bracelet ganske pænt. Unisex, så det kan bruges af både kvinder og mænd. Med kablets yderside spundet i sort materiale.

Man kan vælge mellem sorte eller gyldne spænder, der samtidig fungerer som konnektorer og stik til smartphones i den ene ende og en oplader eller et Power Bank batteri i den anden. Man kan desuden få armbåndet som enkelt eller dobbelt.

Infinity nyheden kan selvfølgelig fås både til iPhone med Lightning stik eller med micro-USB til Android smartphones. Prisen er knap 35 USD svarede til ca. 220 kroner….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børn vurderer præsidenten