Rigtig pc, du kan have i hånden

WhatsApp til små firmaer

Facebook satser mere og mere på at få erhvervslivet og dermed virksomheder som direkte kunder af sine online services. Ikke kun som annoncører, men også som aktive brugere.

Det bedst kendte eksempel er nok Facebook for Business, hvor virksomheder kan oprette deres eget interne sociale medie som afløser for fortidens intranet. Komplet med chat funktioner, hurtige meddelelser, video, fælles grupper osv. Facebook for Business bruges i dag af flere kendte danske kunder.

Det næste store skridt kommer nu fra Facebooks WhatsApp besked platform. Den kan minde om Facebook Messenger i sin idé med hurtige messages og har 1,3 milliarder brugere på verdensplan.

WhatsApp ruller nu sin Business app ud globalt. I første omgang begrænset til USA, England, Mexico, Italien og Indonesien, men alle andre relevante markeder – inklusive Danmark – vil være klar i løbet af et par uger.

WhatsApp Business er en gratis Android app til mindre virksomheder. Den vil gøre det lettere at kommunikere internt via korte meddelelser på mobilen, og samtidig kan virksomhederne få en bedre kontakt med kunder. Især dem, der i forvejen bruger WhatsApp som deres sociale medie.

Facebook introducerede WhatsApp Business helt tilbage i september 2016, hvor et begrænset publikum kunne få lov til at prøvekøre funktionerne. Nu er testperioden ovre, og app’en klar til at blive rullet ud i den store verden.

WhatsApp Business indeholder bl.a. ret unikke features som forretnings-profiler med informationer om virksomheden selv, adresse, email, webside, telefon osv.

Desuden har virksomhederne adgang til værktøjer, der f.eks. giver hurtige svar på ofte stillede spørgsmål fra forbrugerne. Man har tillige flere skabeloner til meddelelser/emails, som introducerer konsumenter til virksomheden.

Den almindelige WhatsApp bruger behøver ikke at downloade noget for at kunne kommunikere med virksomheder fremover. De kan bruge deres eksisterende app, hvor det i øvrigt vil fremgå klar, om man taler med en privatperson eller en virksomhed.

Virksomheder, der gerne vil bruge WhatsApp mere i deres markedsføring og kundeservice, skal til gengæld downloade en særlig WhatsApp Business app. Den er gratis og vil kunne downloades til Android mobiler og tablets via Googles Play shop….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rigtig pc, du kan have i hånden