Glem alt om grimme soundbars

Pænere tøj på 10 sekunder

En ting er at stryge sit nyvaskede tøj. Noget andet – og især nok for mænd uden uddannelse i tøjbranchen – er at få foldet skjorter, bukser, trøjer osv. Rigtigt, så det fine glattede fra stryge arbejdet ikke lynhurtigt forsvinder i krøller og forkerte folder.

FoldiMate er derfor oplagt for de mennesker, der i forvejen har boligen fyldt med elektroniske gadges – og som lige mangler en ekstra til tøjet.

Foldimate kan nemlig folde tørt tøj korrekt på 10 sekunder, ligegyldigt om det er skjorter, undertøj, trøjer, poloer, bukser, pudevår eller håndklæder.

Netop det at folde tøj kan være en kompliceret sag på grund af de mange forskellige størrelser, materiale og design. Derfor er det hidtil ikke lykkedes at bygge en maskine, som kan klare opgaven lige så godt som et veltrænet menneske uanset køn.

 

Det nyvaskede tøj puttes i en skuffe øverst på Foldimate. 10 sekunder senere kommer det nydeligt og korrekt foldet ud nede i bunden.

Jeg har set flere forsøg i de senere år, men FoldiMate skal altså fungere – hævder fabrikanten. Tilmed er maskinen hurtigere end alle andre takket være en indbygget ”folding accelerator”.

Umiddelbart ligner Foldimate en af de store printere eller kopimaskiner, man ser på kontorer. Nyheden er knap en meter høj, og man putter tøjet i i toppen på samme måde som papir. Det skal være vendt rigtigt.

Få sekunder efter har en robot-lignende mekaniske haft fat i klunset, så det kommer smukt foldet kørende på en ud-bakke længere nede på maskinen.

Foldimate skal koste under 1.000 USD (godt 6.100 kroner), når nyheden sendes på markedet senere på året….

http://https://www.youtube.com/watch?v=JAUnMflcdnA

 

Foldimate ligner kontorets store printer eller kopimaskine.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glem alt om grimme soundbars