Godt, at man ikke er bulgarer

Ægte biograf atmosfære i stuen

En del mennesker mener, at man ikke kan opnå den ægte biograf fornemmelse hjemme i stuen. I hvert fald ikke fra fladskærms-tv, selvom de måtte være 42, 55 eller 65 tommer store.

Meget tættere på den rigtige biograf kan man nu komme ved hjælp af LG, der har præsenteret verdens mindste video projektor i ægte 4K kvalitet. Den kan blæse et imponerende billede op i 150 tommer på ens væg eller lærred.

HU80KD er LG’s første projektor i 4K UHD. Den leverer en imponerende lysstyrke på 2.500 lumens og har lyden med. Nyheden har nemlig to syv watt højttalere indbygget, men kan selvfølgelig også kobles til et større stereo anlæg, husets surround eller et par trådløse Bluetooth bokse.

Ud over billedkvaliteten er det mest overraskende ved LG HU80KD nok størrelsen. Projektoren er nemlig kun halvt så stor rent fysisk som de fleste rivaler på markedet. Derfor kan den snildt anbringes på gulvet mellem lænestolene eller placeres i loftet.

LG HU80KA støtter den nyeste HDR 10 teknologi til billed optimering. Prisen for den lille bærbare superprojektor er endnu ikke offentliggjort, men LG lover, at en bliver markant billigere end konkurrenterne….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt, at man ikke er bulgarer