Det Hvide Hus uden smartphones

Tal til dit Martian armbåndsur

Smartwatches lever et lidt underligt liv i vores samfund. De fuldt digitale og trådløse ure har aldrig vundet det store brede publikum – ikke engang Apples egen Watch. Samtidig kommer der hele tiden nye smart-ure, som er mere og mere imponerende i teknologi og funktioner.

Den lille urfabrikant Martian fra Californien har erfaringer fra både den digitale tidsalder og fra mere traditionelle armbåndsure. Den knowhow samler Martian i sit nye og ganske interessante mVoice G2, der er et af markedets eneste med rigtige fysiske urvisere og et OLED display på samme tid.

Martian har rigtige gammeldags urvisere placeret oven på et digitalt OLED display.

”Old School” viserne sidder oven på en urskive, der er forvandlet til en fuld-størrelse skærm, der kan alle de ting, man forventer af et moderne smartwatch – og lidt mere.

Som model-navnet mVoice antyder, kan det nye Martian ur styres ved hjælp af mundtlige kommandoer. Og som noget ret unikt af både Apples Siri, Google Assistant og Amazons Alexa. Så er man da dækket med hensyn til digitale stemme-aktiverede systemer.

I praksis betyder det, at mVoice kan samarbejde med tusinder af apps til iPhone og Android. Uret kan samtidig bruges til at kontrollere alle mulige funktioner i et hjem med ”tingenes internet”. F.eks. alarmer, kaffemaskiner, tv, garage åbner, vækkeur, dørlåse, radiatorer osv.

Martian uret kan kontrolleres med ejerens stemme og fungerer både med Apple Siri, Amazon Alexa og Google Assistant. Det betyder, at man fra uret kan styre alle de apparater i huset, der er koblet på tingenes internet.

Selvfølgelig kan mVoice G2 også kommunikere trådløst med smartphone apps omkring notifikationer for opkald, sms, email, social media opdateringer, kalender alarmer og musik styring. Selve OLED displayet kan også skifte farve, alt efter om et opkald kommer fra f.eks. en vigtig person. På samme måde kan uret udsende forskellige vibrationer til hver type notifikation.

Martian hævder, at mVoice G2 kan køre i op til syv dage på en batteri opdatering. Bruger man ikke den digitale del, kan man slukke den og kun bruge selve det traditionelle urværk med fysiske visere. Det fungerer i op til 60 dage på sit eget lille batteri.

Martian har med stor succes lanceret det smarte blandings-ur på iværksætter portalen Kickstarter. Her kan det i øjeblikket forudbestilles til en favørpris på kun 129 USD – ca. 820 kroner. Den senere gadepris vil være 245 USD….

Msrtian uret fungerer trådløst sammen med tusinder af apps til iPhone eller Android.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det Hvide Hus uden smartphones