Misfit Command giver hybrid elegance

OnePlus 5T slår alle rekorder

Det ser ud, som om rigtigt mange mennesker har ventet utålmodigt med pengene parat, indtil OnePlus i går åbnede for salget af sin nye 5T telefon,

Ifølge et twitter-opslag fra OnePlus’ ledelse solgte virksomheden flere mobiltelefoner på verdensbasis end nogensinde før på åbningsdagen.

Mange er måske lidt overraskede over, at OnePlus 5T er så eftertragtet. Det er trods alt ”kun” en opdatering af den OnePlus 5 model, der blev udsendt for mindre end et halvt år siden.

Omvendt er rigtigt mange mennesker blevet opmærksom på OnePlus telefoner i de senere måneder, hvor telefonerne har fået en større synlighed på det danske marked via teleselskabet 3.

Den vigtisgte ydre forskel på OnePlus 5 og 5T er det større display og det nye design med tyndere rammer om skærmen.

Desuden har OnePlus 5T fået et mere moderne design med en stor 6 tommers skærm med tynde rammer. Også en række andre funktioner og features i bl.a. kameraet er blevet forbedret i forhold til 5-modellen.

Den ”gamle” OnePlus 5 produceres ikke længere og er udgået. Den nye T’er sælges til samme lave pris fra 3.800 kroner for en smartphone med den seneste Snapdragon 835 processor, 6 GB RAM, 64 GB lager og dobbelt kamera.

De første tests af OnePlus 5T og sammenligninger med andre aktuelle toptelefoner er også dukket op så småt. De viser, at den nye OnePlus klarer sig virkelig flot – også holdt op mod smartphones, der koster meget mere.

SuperSAF har f.eks. sammenlignet OnePlus 5T direkte med en iPhone X – og OnePlus er faktisk hurtigere end den over dobbelt så dyre Apple i flere tempo-tests.

Nu skal man altid tage den slags hastigheds-prøver med et gran salt, for der findes ingen officielle sammenlignings-kriterier. Det bliver derfor let, som sammenligner man æbler og pærer.

YouTube tv-stationen har dog valgt en forholdsvis realistisk metode ved at lade dem starte et antal apps og så måle tiden. Langt hen ad vejen viste OnePlus 5T sig at være hurtigere – blot ikke når det gjaldt spil. Her spæner iPhone X fra alle andre telefoner – også fra 5T.

En af forklaringerne kan være, at iPhone X kun har 3GB RAM, mens den testede OnePlus havde hele 8 GB. Desuden er Apples styresystem kendt for at have en flaskehals i memory management.

Til gengæld er Qualcomms Snapdragon 835 processor svagere end Apples A11, når det gælder billeder og video i 4K kvalitet. 835-chippen sidder i OnePlus 5T og i mange andre toptelefoner fra Android lejren.

OnePlus 5T sælges igennem teleselskaberne 3 og YouSee….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Misfit Command giver hybrid elegance