Ny gadget under juletræet -hvad er hot og hvad not?

Misfit Command giver hybrid elegance

Hybride smart-ure ser ud til at blive et populært kompromis for de mange, der godt kan lide designet af et klassisk armbåndsur, men gerne vil have de vigtigste af de funktioner, som moderne smart-watches disker op med. Først og fremmest det trådløse samarbejde med en smartphone.

Specialisten i fitness armbånd – Misfit – er den nyeste repræsentant på markedet med et hybrid-ur. Misfit Command beskrives vel bedst som et smartwatch uden digital skærm.

I stedet er der en god gammeldags urskive med visere, der ikke kan udskiftes til almindelige fancy designs. Man må nøjes med de få valg mellem urskiver, som Misfit tilbyder.

Slægtskabet med et smart-ur afsløres kun af den ekstra viser på urskiven, der f.eks. markerer, hvor meget af en dags planlagte motion man har opnået.

Command udnytter selvfølgelig misfits store erfaring med fitness-trackere og kan via sensorer måle urbærerens aktivitets-niveau, antal vandrede og løbede skridt, brændte kalorier osv. Desuden kan Command via små farvede lysdioder sladre, når der kommer opkald, sms, email eller advarsler om aftaler fra mobiltelefonens kalender.

Desuden har Misfit en særlig Smart knap, som man via en smartphone app kan programmere til ejerens egne formål som f.eks. at fungere som udløser på mobilens kamera eller til at fjernstyre musik-afspilningen.

 

Teknisk set er Commander meget lig det Misfit Phase hybrid-ur, som jeg præsenterede her på Leifshows for nylig. Commander er lidt mere konservativ i designet, mens Phase skal gå mere direkte i bukserne på fans af Apple Watch.

Misfit Command har desuden en meget stor fordel frem for rene smartwatches med digitalt display. Command skal ikke lades op hver dag, men kan køre i mindst et halvt år på et almindeligt knap-batteri til nogle få kroner.

Det nye hybride armbåndsur er vandtæt ned til 50 meters dybde. Det fås fra den 28. november i farverne sølv, black steel, navy blue og black copper til priser fra 150 USD – ca. 975 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny gadget under juletræet -hvad er hot og hvad not?