Spire gør det let at tjekke sin motion

Første tortur af ny OnePlus mobil

I dag kl. 15  er der dansk premiere på den nye OnePlus 5. Det sker bl.a. i 3Butikken i indkøbscentret Fields på Amager, hvor de første købere stillede sig op i kø fra kl. 0800 i morges. Siden er køen bare blevet længere og lænre.

Fra i morgen kan OnePlus 5T købes i alle 3Butikker landet over og i butkkerne hos YouSee, Priserne begynder ved 3.799 kroner, hvilket er halv pris i forhold til f.eks. de nye iPhones.

Samtidig er også de første, meget positive anmeldelser fra udlandet trillet ind. Deriblandt også den første tortur-test af OnePlus 5T.

Den kommer fra YouTube’ren JerryRigEverything, der har udsat den nye telefon for ting, vi almindelige mennesker knap nok ville sende vores værste fjende til.

Som man kan se i videoen, klarer OnePlus 5T skærmen sig rigtig fint i ridsetesten. Den når Level 6 og 7, hvilket er på niveau med andre flagskibs-mobiler. De bruger samme Gorilla Glass 5 til skærmen, men deres telefoner koster meget mere end OnePlus.

Også OnePlus’ 16 megapixel selfie-kamera klarer sig godt i ridse-testen. Det er godt at vide, når man har for vane at lægge sin mobil i en lomme sammen med f.eks. mønter og et nøglebundt.

Telefonens bagside i anodiseret aluminium kan sagtens holde til dagligdagens bump og skrab. Medmindre da at man begynder at lege med et barberblad på den.

På den nye 5T’er er fingeraftryks skanneren flyttet om på bagsiden. Her er den fremstillet af keramik og er derfor nærmest immun over for ridser.

Den klassiske bøje-test klarer OnePlus med bravour. Man skal bruge helt usædvanlig mange kræfter for at bøje telefonen. Den lader sig bøje en smule i begyndelsen, men låser så for at undgå beskadigelser.

En tortur med at brænde skærmen kunne OnePlus 5T dog ikke tåle. Det kan andre toptelefoner i øvrigt heller ikke – næsten uanset fabrikat.

Men igen kig på Jerrys video og vid, at den nye OnePlus ikke er spor sart. Men lad så være med at efterabe ham. I har jo formentlig betalt for jeres nye smartphone….

Teleseksabet 3 har haft kø af OnePlus interesserede siden kl 8 i morges ud foran 3Butikken i Fields.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spire gør det let at tjekke sin motion