Her er de 10 meste populære øl i verden

iPhone X designet danner skole

Knap er den nye iPhone X kommet på gaden – og mange stadig venter på deres dyrt købte eksemplar – før rygterne begynder at svirre om næste generation X. Den, der skal komme i september 2018.

Apple-insidere afslører således, at vi vil få hele tre iPhone X modeller at se næste år i de nye design uden tykke rammer omkring skærmen og med Face ID ansigts-genkendelse.

Mest opsigtsvækkende bliver en iPhone X Plus med en skærm på hele 6,5 tommer. Det hidtil største smartphone display fra Apple er på 5,8 tommer (X modellen), mens 5,5 tommer (8+) længe var anset for at være det maksimale, Apple ville gå efter.

iPhone X Plus og næste års afløser for den nuværende X model får begge OLED skærme. Desuden kommer en ny billig-udgave og mulig afløser for Danmarks mest solgte iPhone i øjeblikket – den lille iPhone SE.

Sådan forestiller den kendte Apple–iagttager Ming-Chi Kuo fra KGI Securities, at næste generation iPhone X vil se ud.

Modsat hidtil praksis får discount X’eren dog ikke en mindre skærm. Snarere tværtimod. Displayet vokser nemlig til 6,1 tommer, men i en billigere LCD teknologi som tidligere iPhones.

Mange havde ellers ventet, at Apple ville have lanceret en direkte afløser for den aldrende iPhone SE her i efteråret. Med stærkere processor, bedre kameraer, men i samme lille lommevenlige format med 4 tommers skærmen. Den kom bare ikke.

Spørgsmålet er, om Apple fra næste år vil fortsætte med at have to linier af iPhones med forskelligt design – eller om ikke alle nye Apple telefoner fremover vil ligne X’eren. Dermed bliver iPhone 8 den sidste Apple med det gamle udseende, som langt hen ad vejen har været det samme, siden den første iPhone så dagens lys for 10 år siden,

Diskussionen blandt Apple-fans er samtidig begyndt om, hvad næste års iPhone skal hedde. Eftersom iPhone X jo i virkeligheden hedder ”10”, selvom X lyder mere cool at sige, vil den næstkommende model vel skulle hedde iPhone 11 – eller XI, hvis vi holder os i romer-tallene.

Anden generation af iPhones i det nye design får sevfølgelig FaceID ansigts genkendelse.

Men hvad så med en iPhone 9? Bliver den bare hoppet over, eller kom der mon en sidste generation af iPhones i det klassiske design i 2018? Rygtesmedene på nettet har masser at tage fat i.

Alle tre nye iPhone X modeller næste år vil få Apples TrueDepth kamera og FaceID ansigts genkendelse. Sidstnævnte bliver formentlig mere præcist og sværere at snyde end første generation på den nye iPhone X.

At Apple fremover vil have tre forskellige skærm-størrelser på samme model, skyldes, at man vil dække en bredere del af publikum – og i øvrigt vil følge trenden i markedet. Den viser stadig større skærme med tyndere rammer omkring.

De to 2018 iPhone X’ere med OLED skærm vil have stort set samme tekniske specifikationer – bortset fra skærm-størrelsen – mens den billigere udgave med LCD-display også for en svagere processor, mindre RAM og knap så gode kameraer. Den skal jo sælges til en billigere pris – formentlig fra omkring 6.000-7.000 kroner.

Det er en høj pris for det generelle smartphone marked, men Apple har jo altid kunnet tage mere for sine mobiler end konkurrenterne. Samtidig ser det ikke ud til, at prisforhøjelser skræmmer kunderne.

Den nye iPhone X, der koster mellem 9.000 og 10.250 kroner, er nemlig på vej til at blive Apples mest solgte smartphone model nogensinde….

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er de 10 meste populære øl i verden