Facebooks chef føler sig som samfunds-bygger

Kostbart cover til iPhone X

Når man nu har været ude at betale 10.000 kroner for sin nye Apple iPhone X, skal man selvfølgelig passe godt på sin nye investering. Nogle nænner knap nok at sætte fedtfingre eller det, der er værre, på telefonens smukke cover i poleret glas.

Så er der for mange ingen anden udvej end at pakke sin iPhone X ind i et ekstra beskyttelses-cover. Og skal det holde standarden og samme klasse som Apples super-mobil, må ”overfrakken” vel godt koste det samme eller mere end telefonen selv.

 

 

Hvis man ser bort fra de vilde iPhone modifikationer i guld, rav eller minkpels, holder de nye Advent  Aurora cases fra luksus shoppen Gray i Singapore rekorden som markedets dyreste til iPhone X.

Aurora coverne er fremstillet at titanium i grade 5 kvalitet, som normalt bruges til jagerfly eller Formel 1 racere. Materialet er 2,5 gange stærkere end rustfrit stål, som chassis’et i iPhone X er lavet af – og titanium vejer kun det halve.

Hvert eneste Advent Aurora case er håndpoleret og er også flamberet. Helt bogstaveligt. Coveret lægges ind i luende flammer i nogle sekunder, så titanium overfladen for en smart og iøjnefaldende glød i alle regnbuens farver.ra

Gray fremstiller kun den eksklusive iPhone X outfit i et begrænset oplag. For at vide, at man er blandt de udvalgte, får man en særlig diplom med samme serienummer som telefonens.

Den slags er selvfølgelig ikke helt billig. Faktisk koster Aurora coveret 300 USD mere end den billigste variant af iPhone X på det amerikanske marked. 1.295 USD eller ca. 8.500 kroner skal man af med for den elegante ”overfrakke” i titanium….

https://www.youtube.com/watch?v=iU0VqH9-79k

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebooks chef føler sig som samfunds-bygger