Kostbart cover til iPhone X

Amerikanerne ”flixer” mest

Hver tredje danske husholdning skal have et abonnement på Netflix. Det er måske nok en høj andel på verdensplan, men det bringer os dog ikke i Top-5 over de lande, der har flest ”flixere”.

Ikke uventet har USA langt de fleste af Netflix’ over 100 millioner abonnenter. 44 pct. af dem for at være mere præcis, viser tal fra web-analyse-firmaet Alexa. England kommer ind på en global andenplads – med brasilianerne lige i hælene.

Alexas tal dækker kun dem, der ser Netflix på deres hjemlige tv – hvilket de fleste nok gør, Analysen har ikke brugere af Netflix’ app til smartphones og tablets med.

Til gengæld fortæller Alexa, at en gennemsnitlig ”netflixer” bruger den populære streaming tjeneste i to timer og fem minutter hver dag.

Tilsvarende danske undersøgelser fra bl.a. Børsens Green Analyseinstitut afslører, at 33 pct. af danskerne abonnerer på Netflix og 74 pct. på tv streaming. Kun 10 pct. af dem er danske tjeneste, mens 65 er udenlandske som f.eks. HBO eller Netflix.

Ifølge Netflix er danskerne med helt i verdens-toppen, når det gælder folk, som ser flere, mange eller alle tv-afsnit i ét rap inden for 24 timer. Den slags mennesker kaldes også for ”bingere”.

Danskerne er uofficielle europa-mestre i den disciplin og ender på en global tredjeplads – efter USA og Canada. Lige i hælene på Danmark følger så Finland, Norge og Tyskland.

De fem mest bingede Netflix serier blandt danskerne er:

  1. ”Et år med Gilmore Girls”
  2. ”The Seven Deadly Sins”
  3. ”Marvel´s The Defenders”
  4. ”The Ranch”
  5. ”White Collar”

Netflix ser i fremtiden ud til at blive truet af Disney, der vil lancere sin egen globale streaming tjeneste fra 2019. Disney meddeler samtidig, at deres nye streaming tjeneste vil blive markant billigere end Netflix.

I øjeblikket kan man se en del Disney-ejede produktioner på Netflix. Det drejer sig bl.a. om film og tv fra tegneserie-fabrikken Marvel.

Når og hvis ”The House of Mickey Mouse” forlader Netflix, betyder det et farvel til både ”Star Wars” (inklusive den nye kommende trilogi), Pixar film, Disney indhold osv….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kostbart cover til iPhone X