ID-tyverier over massemord

To musikalske fluer med ét smæk

De fleste har deres elektroniske gadges flydende forskellige steder i boligen eller på kontoret. Lægger man dem samme sted, ligner det et kaos af ledninger, smartphones, øretelefoner osv.

Motorola har et fint forslag til, hvordan i hvert fald to gadges kan kombineres – og tilsammen skabe et lille, cool, trådløst og dekorativt musikcenter.

Det kendte amerikanske mærke, hvis telefoner og tilbehør i dag hører til den kinesiske Lenovo koncern, kalder sin Sphere+ nyhed for en 2-i-1 højttaler.

Kernen er nemlig en trådløs Bluetooth højttaler i rund form. Over den kan man så spænde et sæt trådløse hovedtelefon i samme design. Når de er ”samlet”, ligner Sphere+ et hoved med hørebøffer på.

Sphere+ højttaleren måler 24 cm på alle tre ledder og vejer 2,5 kilo inklusive hovedtelefoner. Indenbords sidder to 8 watts fuldtone enheder plus en basrefleks port.

Hovedtelefonerne er så enkelt designet som muligt, og de har to 40 mm drivere til at formidle musikken. Når de sidder på højttalerne, oplades deres batteri trådløst fra ”hovedet. Smart.

Både højttaler og hovedtelefoner vandtætte efter IP54 standarden og kan derfor bruges uden problemer i regnvejr. De fås i farverne hvid eller sort.

Motorola Sphere+ koster 132 USD eller ca. 870 kroner for hele sættet. Det virker som en meget ok pris

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ID-tyverier over massemord