København er nummer 12 i verden

Kostbar luksus til dit skrald

Det her må være topmålet for manden (eller kvinden), der har alt.

Er man i den misundelses-værdige situation, kan man selvfølgelig ikke bare have en ordinær affaldsspand stående under skrivebordet eller i hjørnet af dagligstuen.

Så må det være nødvendigt at have noget ekstraordinært og eksklusivt at lægge sit affald i. Uanser om det er afgnavede æbleskrog, krøllede A4 papirer – eller selvfølgelig stykker af det flotte gavepapir med tilhørende silkesløjfe, man fik pakket sit seneste indkøb ind i.

Affaldsspanden er beklædt med vævet nappa læder på både yder- og indersiden. Man nænner næsten ikke at smide skrald i den.

Det italienske luksus-brand Bottega Veneta står parat med verdens vel nok dyreste affaldsspand. Man nænner næsten ikke at smide skrald i den, for så kunne den blive smudset til.

Intrecciato kaldes den nye affaldsspand, der er lige så flot som sit navn. Fremstillet af ægte nappa læder på alle sider: I Bottegas karakteriske vævede mønster og i en diskret sort eller mørkegrå kulør.

Affaldsspanden vil sikkert se nydelig ud, når den er fyldt med en bunke lettere brugte pengesedler eller bank-udtog, der er så tunge, at papiret vejer som lavet af jern.

Bottega prøver endda at sælge Intrecciato som del af et komplet sæt til skrivebordet inklusive en pen-holder, notesblok og en bakke til småting. Alt sammen i samme design og farve.

Mens Bottega Veneto har verdens mest kostbare sffaldsspand, kan luksus kollegerne fra Louis Vuitton levere den dyreste musemåtte. 400 USD eller ca. 2.600 kroner.

Selve affaldsspanden koster den nette sum af 1.000 USD eller ca. 6.500 kroner. Vil man have hele sættet, skal man nok have en større model lommeregner frem.

Bottega Veneta er blot det seneste eksempel på ting, man egentlig ikke har brug, men alligevel køber, fordi de er dyre og sjældne.

Andre i samme kaliber er f.eks. kostbare musemåtter fra Louis Vuitton eller Chanel, der sælger de mest chikke tennisbolde på markedet….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

København er nummer 12 i verden