Have a PC and a Smile

Multi-networking er det nye must

De færreste af os kan nøjes med at have profil i ét socialt medie – f.eks. Facebook, Twitter, Instagram eller Linkedin. Vi skal helst have flere på én gang.

I dag er den gennemsnitlige internet bruger medlem af næsten otte sociale medier. Mere præcist 7,6 viser en ny analyse fra Global Web Index.

Det er dobbelt så mange som for fire år siden. I 2013 havde man i gennemsnit 4,3 social media profiler at holde styr på.

Forklaringen er ikke kun, at vi har fået flere forskellige sociale medier at vælge imellem – f.eks. de mange meddelelses-apps som f.eks. Messenger, WeChat, WhatsApp eller Snapchat.

Den er snarere, at vi bruger hvert socialt medie til bestemte ting – ikke ét til alt. Vi ser f.eks. videoer via YouTube, sender fotos på Instagram og chatter via Messenger. PÅ den måde bliver sociale medier mere specialiserede i dag end for bare et par år siden.

På den anden side ser de otte sociale medier ud til at være det maksimale, folk kan kapere. Fra 2016 til 2017 er antallet nemlig ikke steget….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Have a PC and a Smile