Lidt færre apps at holde styr på

Have a PC and a Smile

Coca-Cola er en kendt storsponsor til sports-arrangementer verden over. Det gælder naturligvis også den relativt nyt e-sport genre, der vokser i raketfart og efterhånden bliver styret med samme business flair som store sportsarter a la fodbold, håndbold, tennis eller basketball.  Også selvom e-sport grundlæggende bare er computerspil løftet op på professionelt niveau.

Logisk nok må Coca-Cola også være synlig i e-sport. Gamere drikker jo masser af coke og spiser pizza. Det var dog nok mest, før computerspil blev en professionel sport med trænere, fysio-terapeuter, læger, massører, diætister og massører svirrende omkring de dygtigste udøvere.

Der er ikke cola i denne flaske øverst i computeren. Det er kølervæske med brus, som skal holde processorer og strømforsyninger nede på en forsvarlig temperatur, mens brugeren kæmper med de nyeste computerspil.

Men Coca-Cola nøjes ikke med at betale reklamer i denne sportsgren. Coca-Cola vil også selv være deltager. Med en egen pc for seriøse spil-freaks. Den hedder Maingear x Coke eSports 1ofONE Coca-Cola Gaming PC.

Selvfølgelig er pc’en med det umuligt lange navn pyntet med Coca-Cola logoer og den velkendte røde farver på ydersiden. Det mest interessante foregår dog indendørs – og tag ikke fejl: Hvad der ligner cola-flasker strøet løst rundt i kabinettet, har sin egen mening og ræson.

Først og fremmest er computeren forsynet med et unikt kølesystem. Det indeholder en special kølevæske, der ligger i et lager – en cola-flaske øverst i pc’en.

Når væsken flyder rundt i computeren for at køle processorer, strømforsyninger osv, ser det ud, som om det er cola. Farven er den samme, og kølevæsken har samme brus på overfladen som en frisk cola hældt op i et glas.

Coke-computeren drives af en superhurtig intel Core i8 6950x processor, 16 GB HyperX RAM, SSD diske fra Samsung og hele to separate Geforce GTX 1080 grafikkort. Das ganze Molevitten har sider af glas, så man kan kigge ind til alle de dyre herligheder, mens de kæmper med at håndtere de nyeste computerspil.

Maingears x Coke computere koster fra 4.995 USD eller ca. 32.700 kroner. Om der følger en kasse halvliters Coca-Colaer med i prisen, melder historien ikke noget om. Heller ikke, om Maingear måske har en lidt billigere pc-variant på vej – f.eks. en Diet Coke spille-computer….

Spille-freaks vil kigge lige så forelskede og fascinerede på elektronikken i cola-pc’en som mekanikere i motorrummet på en sportsvogn.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt færre apps at holde styr på