Billig Nokia med kæmpe batteri

Lidt færre apps at holde styr på

Ulempen ved at have et så stort udvalg af sociale medier i dag er, at man skal oprette og holde styr på mindst en håndfuld forskellige profiler. På Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Snapchat osv. Det er besværligt og tidskrævende.

Dagens gode nyhed kommer fra Microsoft, der oplyser, at man vil samle to populære programmer – og derigennem spare i hvert fald én profil.

Microsoft vil nemlig integrere de professionelles sociale medie Linkedin med email universet Outlook. Beslutningen blev meddelt for en måned siden og bliver tilsyneladende rullet ud til alle Outlook brugere fra i dag.

I praksis betyder det, at man fra Outlook kan hoppe direkte ind i Linkedin med et enkelt klik. Man kan overvåge Linkedin opdateringer, tjekke om folk kigger på ens profil, rette i billeder, karriere oversigt, sende mails osv. Direkte fra ens personlige indboks i Outlook.

Microsoft købte Linkedin sidste år, så integrationen kommer ikke som den store overraskelse. Det er heller ikke første gang, at Linkedin forsøger sig med at samarbejde med eksterne e-mail tjenester.

I kan tjekke i jeres Outlook i de kommende dage for at se, om udrulningen af Linkedin som del af jeres email også er nået frem til jeres pc, laptop eller smartphone.

Og når vi nu er ved Outlook, kan jeg lige nævne, at Microsoft sletter de særlige fordele, rene Outlook abonnenter har haft tidligere. De vil fremover komme som en integreret del af Office 365 pakken, som emailen jo også indgår i. Det drejer sig bl.a. om filtre mod reklame, ekstra lagerplads og bedre sikkerhed. Dem har man tidligere skullet betale ekstra for.

Alle Office 365 brugere vil få forbedringerne som en opgradering i løbet af den kommende måde. Hvornår Danmark står for tur, oplyser Microsoft ikke i sit nye blog indlæg.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billig Nokia med kæmpe batteri