PogoCam er kamera i dine briller

Der stod iPhone på salget i oktober

Hvordan kan det lade sig gøre, at en smartphone kan ligge i toppen på salgslisten, når man slet ikke kan købe den endnu?

OK – man har kunnet forudbestille den nye iPhone X (indledningsfoto) siden fredag den 27. oktober. Det har så mange gjort, at Apples hidtil dyreste smartphone røg direkte ind på andenpladsen over oktobers mest solgte mobiler hos teleselskabet 3.

Også de andre teleselskaber plus landets store elektronik-supermarkeder melder om en enorm interesse for iPhone X. Så selvom den nye super-Apple snildt koster 10.000 kroner, ender den nok som en bestseller i de kommende uger og måneder. Hvis man da kan få tag i et eksemplar, for iPhone X er udsolgt mindst halvanden måned frem over alt i verden.

Apple dominerer i det hele taget oktober-salget hos to af landets største teleselskaber. Hos 3 er det Apples billigste og dyreste telefoner, der indtager de øverste pladser i Top-10 – hos Telia er det de nye iPhone 8 og 8 Plus, som kom på markedet tidligt i oktober.

De to iPhone 8’ere ligger en lille smule lavere på 3’s Top-10 – på tredje- og fjerde-pladsen i oktober. Men alt i alt ser det ikke ud til, at salget har været en fiasko, sådan som man hører ude fra verden.

Kassemesteren hos Apple Danmark må derfor gnide sig i hænderne: iPhone ikke kun konsoliderer sin i forvejen astronomisk høje markedsandel på over 50 pct. hos danskerne. Apples telefon udbygger sin føring yderligere.

Hos Telia sidder både Apple og Huawei på fire af 10 pladser over de mest solgte smartphones i oktober – med Samsung på de to sidste placeringer.

OnePlus 5 er dalet på salgslisten hos 3. Den bliver afløst af en 5T model i et helt nyt design senere i november.

Hos 3 var Apple totalt altdominerende i oktober. Syv af de 10 bedst sælgende mobiler i den netop overståede måned var iPhones. Samsung må nøjes med lidt lavere placeringer for sine to varianter af Galaxy S8.

OnePlus 5 er dalet ned på en 6. plads hos 3, efter at telefonen har ligget enten helt i top eller været med deroppe i adskillige måneder.

Forklaringen kan være, at OnePlus meget snart har en afløser parat – OnePlus 5T. Den præsenteres om en uge eller to. OnePlus 5T får et mere moderne design a la Galaxy S8 eller iPhone X – med større skærm og smalle rammer omkring.

Her er Top-10 over de mest solgte mobiler hos teleselskabet 3 i oktober:

  1. Apple iPhone SE
  2. Apple iPhone X
  3. Apple iPhone 8
  4. Apple iPhone 8 Plus
  5. Samsung Galaxy S8
  6. OnePlus 5
  7. iPhone 7
  8. Samsung Galaxy S8+
  9. iPhone 6
  10. iPhone 6S

 

www.3.dk

www.telia.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PogoCam er kamera i dine briller