IWC pilotur i den klassiske stil

Her er selfie folkets nye kæledægge

Da Huawei lancerede sine imponerende Mate 10 telefoner i mandags, var der mange af os, som savnede et fjerde familie medlem – nemlig en Lite udgave.

Den kommer nu – fire dage senere – og den skuffer bestemt ikke. Slet ikke, når man ser de specifikationer og features, som Huawei vil tilbyde i sin nye Mate 10 Lite til bare 2.999 kroner..

Mate 10 Lite ligner sine storebrødre meget – som søskende nu ofte gør. Den har en stor skærm, der fylder hele fronten, (82 pct), men kommet med noget svagere muskler.

Først og fremmest må Lite klare sig uden Huaweis spændende nye Kirin 970 processor med indbygget kunstig intelligens, der skal gøre de nye Mate 10 telefoner hurtigere og klogere end alle andre smartphones på markedet.

Mate 10 Lite må nøjes med en svagere Kirin 659 processor, der assisteres af 4 B RAM og 64 GB lager. Den kommer med det nyeste Android 8.0 Oreo styresystem, som Huawei har lagt sin Emui 8 brugerflade oven på.

Huawei Mate 10 Lite har et stort display og – som noget ret enestående – et dobbelt selfie kamera på fronten.

Mate 10 Lite har Pro modellens aflange skærm i 18:9 format, men ”kun” i 5,9 tommers FullView størrelse og med Full HD+ grafik (2,160 x 1.080 punkter). Mere kan man heller ikke forvente i prisklassen under 3.000 kroner.

Den største forskel på Lite og sine større søskende – ud over pris, processor, skærm og et lidt mindre batteri på 3.340 mAh – er, at den nye mobil er forsynet med to dobbelte kameraer.

Både på ryggen sidder to objektiver til henholdsvis farve- og sort/hvid optagelser, men såmænd også på fronten. Og det gør Mate 10 Lite til noget unikt på markedet.

Den dobbelte selfie skyder på fronten har 13 og 2 megapixel sensorer. Mon ikke de sammen med en særlig ”Selfie Toning Flash” kan sikre bedre selvportrætter end de fleste andre smartphones?

Både kameraerne på fronten og bagsiden er udstyret med en avanceret slørings-funktion, der bl.a. kan give mere klare og kunstneriske fotografier i bl.a. svag belysning.

Den nye Huawei Mate 10 Lite kan meget vel gå hen og blive selfie-entusiasternes nye kæledægge. Den kan købes i farverne Prestige Gold, Aurora Blue og Graphite Black på det danske marked fra den 6. november….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IWC pilotur i den klassiske stil