Her er Sonos pakket pænt ind

Star Wars rykker ind i boligen

Man kan godt mærke, at den næste ”Star Wars” film nærmer sig. Den har premiere i danske biografer den 13. december og hedder ”The Last Jedi”.

I den forløbne weekend kom den officielle video trailer på internet, og min indboks begynder langsomt men sikkert at fyldes med nyheder om alle mulige stjernekrigs-relaterede gadges.

Dagens sjoveste er, at man nu kan få mørkets fyrste Darth Vader til at støvsuge sin dagligstue. Eller en hvidklædt Stormtrooper, hvis Vader er for uhyggelig til at have futtende rundt på gulvet.

Selveste Samsung har nemlig indgået en merchandise aftale med Disney koncernen og lancerer to robot støvsugere, hvis udseende skal minde om de to berømte Star Wars karakterer.

I virkeligheden er det Samsungs velkendte Powerbot VR7000 støvsuger, der blot har fået nye science-fiction klæder. Indendørs er det samme cyclon-motor og samme elektronik med trådløs Wi-Fi styring som i de mere civile udgaver, man kan købe i butikkerne.

Men selvfølgelig er det da skæggere at have en robot støvsuger, der har direkte aner til stjernekrigen. Ikke mindst, når man opdager, at Samsung har indbygget et par sjove detaljer, som ikke findes i den gængse støvsuger.

Når man f.eks. tænder den sorte Darth Vader model med fjernstyring eller smartphone app, svarer den den onde figurs karakteristiske dybe åndedrag.

Tilsvarende kommer den hvide Stormtrooper støvsugere med andre typiske lydeffekter fra stjernekrigen. Både under opstart og under arbejdet med at rengøre gulvene.

De skægge Star Wars robot støvsugere kom på markedet i USA i går, hvor de koster henholdsvis 800 USD for Darth Vader udgaven og 700 USD for Stormtrooper versionen. Om de også dukker op på vores breddegrader, melder historien desværre ikke noget om. Den civile udgave af Samsung Powerbot VR7000M med Wi-Fi er 6.699 kroner.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=DJDSMJnTniI

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er Sonos pakket pænt ind