Lækre nyheder hos Google

Den sidste Jedi kan også vise klokken

Hvorfor skal det kun være voksne, som går rundt med små computere på håndleddet – de såkaldte smartwatches, der efterhånden kan utrolig meget.

Selvfølgelig skal de små også have et smart ur, som der er gode argumenter for. De kan f.eks. lade forældrene overvåge, hvor børnene befinder sig – og de kan nu fungere som en gadget taget lige ud af en stjernekrigs-film.

VTech urene har indbygget foto- og video-kamera-

I god tid, inden den næste Star Wars film arriverer i biograferne den 13. december har VTech to nye børne-ure klar, der er inspireret af BB-8 robotten og First Order Stormtroopers.

Urene bygger på VTechs Kidizoom DX smartwatch. Det kan en del ting og ligner de voksnes ure i design, men tager hele tiden hensyn til brugernes unge alder – sådan som amerikanere gerne vil have det.

Børnene kan f.eks. ikke surfe frit på internet og rende ind i farlige ting online. De kan kun besøge på forhånd godkendte websider eller VTechs egen Learning Lodge portal, hvor de finder masser af gratis spil og lære-apps. Alle nøje tilpasset brugernes alder.

Urene kan programmeres på samme måde som de voksnes smartwatches.

VTech urene har dog f.eks. kamera, så børnene kan sende små videoer eller fotos til hinanden eller hjem til familien. Et dusin filtre a la Instagram eller Snapchat kan gøre billederne lidt ekstra skægge.

Oven på det har VTech installeret en bunke specielle Star Wars goodies på de nye ure. De kan f.eks. lave lyde ligesom filmheltenes lys-sabler, eller børnene kan vælge skærm-baggrunde efter deres helte i stjernekrigen. Naturligvis har de ureindbyggede apps og spil også Star Wars inspiration.

BB-8 uret er i orange og hvidt – First Order Stormtrooper i sort og rød. Begge kan købes for 70 USD eller ca. 450 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre nyheder hos Google