Kan Pixel 2 true iPhone X?

B&W kvæler støjen

Gennem årtier har engelske Bowers & Wilkins (B&W) lært tusinder af danskere, hvordan rigtigt gode højttalere lyder, når musikken skal høres naturligt.

Mindre kendt er det, at B&W også fremstiller glimrende hovedtelefoner. Ligesom højttalerne i de lidt højere prisklasser, hvor Hi-Fi entusiasterne har deres hjemmebane.

Den seneste nye trådløse hovedtelefon er B&W PX, der har fået, hvad fabrikanten kalder ”adaptiv støjreduktion” og en række praktiske funktioner, brugerne vil have glæde af i dagligdagen.

Med ”adaptiv” mener Bowers & Wilkins, at brugeren fra den medfølgende smartphone app kan vælge mellem tre forskellige niveauer af støjreduktion. En af dem er ”City Mode”, hvor PX hovedtelefonerne tillader trafikstøj at trænge ind.

Funktionen kan være ligefrem livreddende for de mennesker, der har en svaghed med at gå rundt i trafikken med musikken drønende i hovedtelefonerne – og uden opmærksomhed på, om der kommer en bil eller en bus.

”Responsive Interaction” er det fine navn for en anden god feature i B&W nyheden. Den sørger for at sætte musikken på automatisk pause, hvis man tager hovedtelefonerne af. Alle, der har prøvet at komme tilbage til et sæt hørebøffer med dødt batteri, fordi man havde glemt at slukke dem, vil klappe i hænderne.

Via den medfølgende app kan man styre den adaptive støjreduktion. Den kan f.eks. lade trafikstøj eller andre menneskers snak trænge igennem musikken.

Om disse funktioner er nok til at skille Bowers & Wilkins PX ud fra feltet af konkurrenter, må tiden vise. Feltet øges hele tiden og indeholder flere med lignende features. Desuden skal B&W op imod Bose’ nye QC35 med indbygget kunstig intelligens og integration med Google Assistant.

B&W’s styrker ligger uden tvivl i lydkvaliteten, der altid har været sublim. Frekvensområdet opgives til 10 til 20.000 Hz, hvilket er meget mere end, et normalt menneske kan høre. PX vejer solide 335 gram og leveres både med moderne USB-C stik til smartphones eller mere klassisk 3,5 mm hovedtelefon stik.

Design, finish i gråt eller guld og ægte læder ser også førsteklasses ud, hvad man selvfølgelig også må kunne forvente fra et sæt hovedtelefoner til 2.900 kroner.

Imponerende er også hovedtelefonernes batteri. Det kan holde PX spillende i 22 timer i trådløs tilstand og 33 timer, når man bruger dem med ledning….

Flot finish i aluminium, rustfrit stål og ægte læder. Her er B&W PX hovedtelefonerne vist i Gold farven.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan Pixel 2 true iPhone X?