Karaoke til én person

Telefonen er vores port til sociale medier

Facebook er ikke kun meget større end konkurrenterne i antal brugere – ca. 2,7 milliarder om måneden. Facebook er også det sociale medie, vi besøger oftest hver dag fra en smartphone.

53 pct. bruger således Facebook app’en adskillige gange om dagen på deres mobil eller tablet, viser en ny amerikansk undersøgelse fra AudienceProject.

44 pct. siger det samme om WhatsApp på andenpladsen. En besked-app, der tilfældigvis er ejet af Facebook. Mærkelig nok optræder WhatsApps søster-program Messenger ikke på AudienceProjects liste, selvom det nok vil placere sig med i toppen over de apps, som folk bruger oftest i løbet af dagen.

Interessant er også at se, at de stærkt konkurrerende Snapchat og Instagram ligger side om side. 33-34 pct. siger, at de bruger de to apps mange gange om dagen.

AudienceProject har interviewet 1.757 voksne amerikanere til analysen. Den dækker kun brugen af sociale medier fra mobile enheder som f.eks.  smartphones. Besøg fra desktop pc’er, laptops eller smart-tv er ikke medregnet….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karaoke til én person