Et smartere opladerkabel

Kronede dage for god lyd

Engang imellem støder man på elektronik-nyheder, der virkelig er kitsch. Men kitsch har skam også sin ret, ligesom alle, der gerne vil føle sig som en prinsesse eller en dronning, naturligvis skal have lov.

Lit Headphones sørger for den lidt royale og eventyr-prægede atmosfære med sine nye hovedtelefoner, der helt sikkert vil vække opsigt – hvis man tør gå med dem. Gør man det til et event eller en reception, er efterfølgende billeder i Se & Hør, BT og Billedbladet nok temmelig sikre.

Designeren Lisa Campbell i Florida sætter nemlig kroner eller tiara på kvalitets-hovedtelefoner, så de ligner nok helt andet end normale ”hørebøffer”.

 

Det kan ligne legetøj til små piger. I så fald er det dyrt legetøj, for de håndlavede hovedtelefon smykker koster fra 500 USD og opefter. Det er ca. 3.200 kroner.

I øjeblikket kan interesserede vælge mellem ni forskellige modeller, der alle skræddersys til køberne. De skal nemlig medsende målene på deres smukke hoved, når de bestiller en Lit hovedtelefon.

Alt efter smag kan køberne bede om at få deres kroner og diademer smykket med kombinationer af gult eller hvidguld med diamanter, smaragder, rubiner, sølv og safirer. Naturligvis er guld og juveler ikke ægte til den pris, men de giver da en masse bling bling….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et smartere opladerkabel