Chuwi LapTop Air er en fræk kopi

Et smartere opladerkabel

Smartphones bliver stærkere, større og hurtigere for hver ny generation, der bliver præsenteret. Lige nu skal mobilerne have rammeløse skærme i det aflange 18:9 format, og styresystemerne skal udvides med digitale personlige assistenter.

På ét område ser dog ikke ud til at ske ret meget. Oplader kablerne ligner sig selv. Måske lige bortset fra, at det gamle USB stik er afløst af USB-C, der tillader hurtigere opladning.

Har man en iPhone, er det faktisk ret besværligt at se, hvor langt ens mobil er nået med opladningen, når man har den siddende i en stikkontakt. Normalt skal man tænde sin iPhone og trykke på Hjem knappen for at se batteri status under opladningen. Når mobilen er tændt, er det ikke noget problem, for så har man en ikon, der viser niveauet.

Det nye iFace kabel fra Check’n Cable gør opladning af iPhone meget mere visuel og overskuelig. Kablet er nemlig forsynet med et display, der viser batteri standen. Er det ikke tydeligt nok, kan tallene på displayet skifte farve under opladningen: Rødt, hvis batteriet er (næsten) tomt. Blåt ved middel stand og grønt, når det er fuldt opladet.

iFace er udviklet af de tre sydkoreanske designere Kim Jinseok, Park JungJun og Na Yongmin, der har villet gøre både iPhones opladerkabel både mere praktisk og elegant.

Kablet er således fremstillet af nydeligt broderet materiale, der fås i en række forskellige moderigtige farver. Desuden skal selve stikkene være mere lækre at holde i takket være et ergonomisk design og anvendelse af bløde kunststof materialer, der minder om den, man bruger i dyre personbiler.

Check’n Cable nyheden vandt for nylig en guldmedalje ved den internationalt kendte design konkurrence K-Design Award i Seoul, Sydkorea. Det ser ud, som om den sydkoreanske tilbehørs-gigant Hamee skal producere og distribuere de smarte opladerkabler til hele verden….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chuwi LapTop Air er en fræk kopi