Drone holder øje med dit hjem

Her er en moderigtig OnePlus 5

I dag ser de fleste smartphones forholdsvis ens ud. OK – der kan være forskellen i coverets farve og skærmens størrelse, men ellers hedder knapper på siderne, et display på forsiden og et kamera på ryggen.

Fra tid til anden forsøger smartphone fabrikanterne at gøre mere opmærksomme på sig selv ved at tilbyde ”Limited Editions” af deres mobiler i specielle farver eller ”bundled” med forskelligt ekstra udstyr.

Kinesiske OnePlus vil nu gøre smartphones moderigtige. Firmaets succesrige OnePlus 5 telefon kommer nemlig i en eksklusiv model, som den fransk-marokkanske modedesigner Jean-Charles de Castelbajac har haft sine kreative fingre i.

Castelbajac med kælenavnet JC/DC er vel nok mest berømt for sine teddybjørns frakker, som først popstjernen Madonna og siden den danske supermodel Helena Christensen bag i filmen ”Pret-a-Porter”.

Helt så vild er JC/DC’s OnePlus 5 dog ikke. Men den er mere farvestrålende end originalen, og det ser ret cool ud med en bagside med skråtstillede ord i kursiv. Tænd/sluk knappen er nu blå, volumen i rød og lyd knappen i gul.

Indenbords er der – så vidt jeg kan se – ikke sket nogen ændringer. Telefonen i de nye klæder har fortsat en Snapdragon 835 processor, 8 GB RAM og 128 GB lager.

Desuden kommer den moderigtige OnePlus 5 mobil med 10 specielle skærm baggrunde, som den ikoniske modeskaber har tegnet. I kan se et par eksempler af de farverige baggrunde nedenfor.

OnePlus 5 JCC+ ”The Callection” kommer til salg fredag den 22. september ved et pop-up event i Paris i modebutikken Collette.

OnePlus vil også sælge den moderigtige 5’er via sin hjemmeside fra den 2. oktober. Prisen bliver 4.299 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drone holder øje med dit hjem