Den gamle Thinkpad er tilbage

Så meget koster iPhone X rundt om i verden

Med undtagelse af Apple selv synes de fleste nok, at den nye iPhone X er en dyr telefon. Den er den første smartphone, der passerer 1.000 dollars grænsen i USA og de 10.000 kroner i Danmark. For de penge kan man sagtens købe f.eks. en MacBook Air laptop.

Med selv heroppe i de høje prislag er der skam forskel på, hvor meget iPhone fans verden over skal betale for den nye 10’er. Forskellen kan være op til 400 USD – ca. 2.500 kroner – alt efter hvilket land man vælger at købe sin nye Apple mobil i.

Sammen med russerne ser danskerne ud til at skulle grave dybest i lommerne for at købe en iPhone X. 79.990 rubler eller ca. 1.390 USD koster den nye Apple mobil i Moskva.

I Danmark koster Apples nye top-telefon omregnet 1.408 US dollars. 400 mere end i USA.

Til gengæld ser det ud, som om russerne kunne blive de første til at få leveret en super iPhone. I hvert fald reklamerer et firma i Putins land med, at man kan få en iPhone X tre uger før alle andre, hvis man vil betale 30.000 USD for telefonen.

Om det er fup, eller om de nye iPhones er stjålet fra et lager hos Apple eller på skibe, der transporterer iPhone X fra fabrikken i Kina til USA, melder historien ikke noget om.

I EU er prisen på den nye iPhone X med 64GB lager sat til officielt 1.376,61 USD. I Danmark koster den inklusive moms 8.995 kroner eller omregnet 1.408 USD.

Vil man hellere have den store iPhone X model med 256 GB lager, skal danskerne betale 10.249 kroner for den. Det er ca. 1.600 USD dollars….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den gamle Thinkpad er tilbage