Retro foto vender tilbage

Belkin klar med BoostꝉUp måtte

Hvis I har nær-studeret billeder af de nye iPhone 8 og 10’ere, vil I have set telefonerne vist, mens de bliver ladet op trådløst. Det er jo et af fremskridtene i Apples seneste nyheder.

Apple selv kommer først næste år med en egen AirPower lade-måtte. Den kan så til gengæld give ny trådløs energi til både en iPhone, et Apple Watch og en Apple TV box på samme tid.

Hvis man ikke har brug for så stor en tingest – og heller ikke gider vente så længe – har Belkin nu officielt lanceret den cirkelrunde ”pad” (måtte), som de nye iPhones vises på.

Den hedder Belkin BoostꝉUp og er skræddersyet til iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X (10).  Boost Up bygger på den udbredte Qi standard for trådløs opladning, som bruges af mange Android smartphones. Så de kan altså også bruge BoostꝉUp.

Mens f.eks. iPhones ligger til opladning på Belkings måtte, kan alle telefonens funktioner bruges. Også evnen til at tage telefon opkald. Måtten kan levere 7,5 watt og arbejder med covers, der er op til tre mm tykke.

Belkin BoostꝉUp kan købes online fra den 15. september på Belkins og Apples hjemmesider. Om kort tid vil den også kunne fås i Apple butikker verden over. Prisen er 60 USD eller ca. 385 kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Retro foto vender tilbage