iPhone X er første mobil til 10.000

Bliver iPhone X en bestseller?

I aftes løftede Apple (omsider) sløret for sin nye supertelefon iPhone X og de to – i øvrigt også interessante – iPhone 8 og iPhone 8 Plus.

Den nye X skal markere iPhones 10-års jubilæum og samtidig give eksempler på, hvad Apple formår, når man vil bygge verdens bedste telefon. Kort sagt skal 10’eren – det hedder nyheden på dansk – vise, hvordan (de fleste) andre smartphones vil se ud i de kommende år.

Et helt nyt design med en skærm næsten uden rammer og farvel til Hjem knappen skal nok støde på både tilhængere og skeptikere hos Apples brugere. De er jo ikke vant til så store spring ad gangen.

Det bliver derfor spændende at se, om publikum vil vælte Apple butikkerne, som de plejer, når nye generationer af iPhones bliver præsenteret i september hvert år.

Apples topchef Tim Cook mener, at iPhone X skal vise vejen til fremtidens smartphones.

Smartphones betyder nemlig rigtig meget for Apples økonomiske velbefindende. I månederne inden de nye telefoner kom på markedet, stod iPhones for 55 pct. af Apples totale omsætning.

Den procent vil normalt stige, når de nye mobiler kommer til salg i butikkerne. Om procenten vil stige til et foreløbigt maksimum på 69 pct. som i 2011 af Apples koncern omsætning, må de kommende uger og måneder vise.

Spørgsmålet er, om Apples topledelse selv budgetterer med, at den dyre iPhone X bliver en bestseller, som sælger i millioner af eksemplarer. Eller om det er medier og over-optimistiske Apple-fans, der har skruet forventningerne for højt op.

Hvor mange er parate til at betale 10.000 kroner for en ny mobiltelefon? For bare et år siden blev 5.000 betragtet som en høj pris….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhone X er første mobil til 10.000