MX Ergo gør hånden godt

De unge og mobilen

De unge – og sikkert også de lidt ældre – skal turde slukke deres telefon ind i mellem. Det er indgangs-replikken fra Danmarks største teleselskab TDC, når Ungdommens Folkemøde åbner i dag. Folkemødet ventes at lokke 30.000 unge til Søndermarken på Frederiksberg.

Her sætter TDC Group fænomener som medie afhængighed, online mobning og god tone i de sociale medier til debat.

TDC tilbyder de unge at deltage i en række diskussioner under folkemødet – bl.a. med eksempler fra tv-serien SKAM som udgangspunkt. Her vil emnerne være digitalisering, fællesskab og sociale spilleregler på internet.

Blandt deltagerne i debatten er bloggeren Mascha Vang, folketingsmedlem Peter Hummelgaard fra Socialdemokraterne, Youtuberen Kristine Sloth, journalisten Abdel Aziz og koncerndirektør Jens Aaløse fra TDC.

Takt og tone i sociale medier er blandt emnerne. når TDC stiller op til diskussion på Ungdommens Folkemøde i dag.

”Vi håber at kunne sætte ord på de udfordringer, som de sociale medier kan give de unge. Det handler bl.a. om at turde slukke mobiltelefonen engang imellem,” forklarer Jens Aaløse.

Han understreger samtidig, at TDC Group som landets største leverandør af digitale forbinder må tage et medansvar for, at de unge finder en god balance mellem deres digitale og fysiske fællesskaber.

TDC samarbejder også med organisationen Danske Skoleelever. Her opfordres unge til at komme med gode råd til andre om, hvordan man kan sikre et fornuftigt samvær på internet:

”Det er de unge, der i fremtiden skal føre digitale fællesskaber som f.eks. sociale medier videre. De har en høj prioritet hos os, både nu og i fremtiden,” siger TDC Groups koncerndirektør.

Ungdommens Folkemøde holdes i dag torsdag den 7. september og i morgen fredag i Søndermarken i den københavnske bydel Frederiksberg….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MX Ergo gør hånden godt